Withings WPM05-all-Inter okos vérnyomásmérő AKCIÓ! (32 900 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Withings WPM05-all-Inter okos vérnyomásmérő AKCIÓ!
Withings WPM05-all-Inter okos vérnyomásmérő AKCIÓ!

32 900 Ft 

Modern design, kompakt méret, felkaros mérés, aritmiaérzékelő, érintéses vezérlés, vérnyomás grafikus ábrázolása, memória, vérnyomások átlaga és mért adatok megosztása okostelefonnal, 42 cm-es mandzsetta, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, wiFi és bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilitás.

Ezek jellemzik a Withings WPM05-all-Inter okos vérnyomásmérőt!

AKCIÓS ÁR A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES!

A készülék egy olyan fejlett vérnyomásmérő, amelyet használhatsz otthon vagy akár az orvosi rendelőben is. A készülékkel megmérheted és nyomon követheted a vérnyomásodat a nap folyamán akár több alkalommal is. A mellékelt mandzsettával könnyedén felhelyezheted a karodra.

A Withings WPM05-all-Inter készüléke felismeri a szívritmuszavart is. Szeretnéd összehasonlítani az egyes mért értékeket? Ezeket az adatokat a készülék a belső memóriájában tárolja. Az érintőkijelzős kialakítása gondoskodik az egyszerű és intuitív használatról. A vérnyomásmérő képes átlagot kalkulálni a mért értékekből, így áttekintést biztosít az egészségi állapotodról egy adott időszakra vonatkozóan.

Ezeket az eredményeket megtekintheted egy sokkal könnyebben értelmezhető grafikonon is. A Withings vérnyomásmérő kompatibilis az Android (6.0 vagy újabb verzió), vagy iOS (iOS 10 és újabb verzió) operációs rendszerrel rendelkező készülékekkel, amelyekhez a Wifi, vagy Bluetooth segítségével csatlakozik.

 

 

Főbb jellemzők

 • A pontos mérés érdekében a felkaron végzi a mérést
 • 3 mmHg pontossággal mér!
 • Érintéses vezérlés
 • Széles spektrumú mandzsetta méret (22-42 cm karkerület)
 • Pulzusmérés pontossága +-5% között
 • Olyan funkciókkal, mint a szívritmuszavar észlelése, memória, vérnyomás átlag mérés
 • Mért adatok megoszthatók okostelefonnal, bluetooth, wifi kapcsolaton keresztül
 • A vérnyomásmérő az Android és iOS operációs rendszerekkel működik
 • USB porttal tölthető Lítium-ion akkumlátorral működik (egy feltöltéssel kb 6 hónap)
 • Töltöttségi szint az applikációban bármikor ellenőrizhető
 • Nagyrészt újrahasznosított anyagból készül
 • Garancia 2 év

Kövesd nyomon az egészségedet közvetlenül a telefonon!

A vérnyomásmérőt egyszerre akár 8 felhasználó is igénybe veheti a Heath Mate alkalmazásnak köszönhetően, amely elérhető az Android (6.0 és újabb) és iOS (iOS 10 és újabb) rendszerekben egyaránt. Lehetőséged van mérés-figyelmeztetés beállítására egy adott időszakra, így biztosan nem feledkezel meg többé a vérnyomásmérésről. A készülék másik előnye, hogy a Heath Mate alkalmazás támogatja az Apple Egészség alkalmazást, így könnyedén továbbíthatod rá a vérnyomás és pulzus adatokat.

 

 

A bemutató videót itt nézheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=e5Cem5oahho

 

Csomag tartalma

 • vérnyomásmérő mandzsettával
 • akkumlátor töltő

Withings WPM05-all-Inter okos vérnyomásmérő AKCIÓ! Kapcsolódó termékek

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget.Withings WPM04-all-Inter okos vérnyomásmérő, digitális sztetoszkóp

Modern design, kompakt méret, felkaros mérés, automatikus kikapcsolás, aritmiaérzékelő, érintéses vezérlés, EKG , vérnyomás grafikus ...
98 990 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.