QMED ujjtorna (2 600 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
QMED ujjtorna
QMED ujjtorna

2 600 Ft 

A termék az ujjak tornáztatásához, rehabilitációs kezelés kiegészítőjeként valamint edzést kiegészítő eszközként egyaránt tökéletes választás.

Ergonomikus formájának köszönhetően minden kézhez tökéletesen illeszkedik. A négy különböző szintű ellenállás lehetővé teszi, hogy akár kezdők és haladók is egyaránt használják edzés során, otthon és az edzőteremben.

A terméket úgy tervezték, hogy minden kézmérethez illeszkedjen – férfi és női kézhez, gyermek és idősek kézméretéhez egyaránt. Használata segítséget nyújt az esetleges kéz-, ujjsérülések megelőzésében, továbbá a kézre és az ujjakra gyakorolt fokozott erőhatás miatt fellépő izomegyensúly helyreállításában.

Bármikor, bárhol használható, akár munkahelyi szünetekben, otthon, és utazás közben is. 

 

Színek – erősség:

Ön még nem választott típust, vagy méretet!

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.