KiroMED Delta gerincnyújtó gravitációs pad (93 500 Ft)

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget. (a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
KiroMED Delta gerincnyújtó gravitációs pad
KiroMED Delta gerincnyújtó gravitációs pad

93 500 Ft 

A KiroMED Delta az összecsukható mechanikus gerincnyújtó pad továbbfejlesztett, bevizsgált változata.

A KiroMED Delta gravitációs padot már hason fekve is lehet használni, a fejlesztéseknek és a plusz térdtámasznak köszönhetően.

Kifejezetten ajánlott a hason fekve történő nyújtás azoknak, akiknél porckorongsérv alakult ki, vagy állandó deréktáji fájdalmakkalküszködnek. Ajánlott lumbágóban, isiászban szenvedőknek is. Hason fekve a csípőcsont jobban kiemeli a deréktáji szakaszt, így akkor is kimondottan ajánlott a nyújtás hason fekve, ha a csípőkörnyéki izomzat túlságosan letapadt

Teherbírása maximum 136 kg, folyamatos használatban 110 kg testsúlyig ajánljuk.

Az orvostechnikai minősítéssel rendelkező KiroMED Delta egy létraszerűen csukódó, könnyített szerkezetű, alumíniumvázas,  tengelyes forgásponttal rendelkező, nem csapágyazott gerincnyújtó pad, melyre kiemelkedő, 5 év garanciát vállall a forgalmazó.

 

Nagyszerűen alkalmazható:

 • Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
 • Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
 • Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
 • Gerincferdülés kezelésére
 • Csigolyaelcsúszásra
 • A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
 • Egyéb kopásos és de generatív elváltozások kezelésére
 • Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét
 • Enyhíti a visszeres panaszokat
 • Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat
 • Segít megszüntetni a kisízületek fél ficamait

 

A javallatokat, ellenjavallatokat a feliratra kattintva töltheti le:

JAVALLATOK, ELLENJAVALLATOK

Használata:

Ez az eszköz azoknak lett kifejlesztve, akiknél a fájdalomérzet nem korlátozza a mozgékonyságot. Mechanikus szerkezet, melyet a teljes függőleges helyzetig lehet kézzel irányítani, így alkalmas arra is, hogy a nyaki csigolyákat tökéletesen kilazítsa. Emellett az egész család számára és sportolók részére is ideális eszköz fitness célokra, valamint a gerinc és a tartóizomzat nyújtására, relaxálásra.

Hatását tekintve a súlyfürdő terápia szárazföldi megfelelője és érzetben is ugyanazt a kellemes felüdülést adja. Természetesen a beteg egészségi állapotának megfelelően kell megválasztani a gerincnyújtó pad szögét. Itt is, mint mindenben a fokozatosság elvét szem előtt kell tartani. A gép használója kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, majd fokozatosan billen fejjel lefelé. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni; a gerinc melletti izmok a függeszkedés következtében nyúlnak. A fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól, megszűnnek a gerinc izületeinek félficami állapotai.

Első lépésként be kell állítani a gerincnyújtó pad hosszát, és igény szerint igazítani az állítható fejtámlát. Minden használat előtt győződjön meg arról, hogy a rögzítő öv a megfelelő szögben fixálja a padot! A gerincnyújtó padra fekvő páciens kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, a racsnis lábbefogó és a biztonsági retesz segítségével. Ezt követően ráfekszik a padra, majd fokozatosan billen a kívánt pozícióba. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlop teljesen laza állapotba kerül, mivel egyáltalán nem terhelődik, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, a nyomás alatt lévő idegek felszabadulhatnak. A gravitációs gerincnyújtó padnagyon érzékeny a súlypontváltozásra. Gyorsan reagál az enyhe súlyelosztási változásokra, ezért fontos, hogy helyesen állítsuk be a magasságot. A padon való fekvés közben tartsa maga mellett a karjait, majd lassan tegye kezét a mellkasára!

A gerincnyújtó pad használatának megkezdése előtt kérjen személyre szabott tanácsot kezelőorvosától.

Méretek és teherbírás

 • Testmagasság: 147 – 198 cm
 • Terhelhetőség: max. 136 kg. Folyamatos használatban max. 110 kg.
 • Alapterület: 71 x 115 cm
 • Magasság: 140 cm
 • Összecsukva kb. 50 cm a helyigénye.
 • Szállítási méret (csomagolva): 131 x 77,5 x 14 cm
 • Súly: 24 kg

 

A használati útmutatót a szövegre kattintva töltheti le:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KiroMED Delta gerincnyújtó gravitációs pad Kapcsolódó termékek

Egészségpénztár felé elszámolható termék - Mivel a pénztárak gyakorlata eltér, ritkán előfordulhat, hogy egyes pénztárak mégsem számolnak el egy általunk elszámolhatónak ítélt terméket. Az ebből adódó károkért nem vállaljuk a felelősséget.KiroMED Zéta gerincnyújtó gravitációs pad

A KiroMED gerincnyújtó pad a legtermészetesebb módon segít Önnek gerinc problémái megelőzésében, orvoslásában . ...
110 000 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.