PROSTRETCH Plus nyújtó és erősítő eszköz (17 100 Ft)

(a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
PROSTRETCH Plus nyújtó és erősítő eszköz
PROSTRETCH Plus nyújtó és erősítő eszköz

17 100 Ft 

Sok sérülés megelőzhető az alsó végtagon található izomzat és ínszalagok ere­jének, egyensúlyának és rugalmasságának javításával.

Mivel az izmok és ínszalagok rugalmassága egyre inkább az orvosi diagnózis és kezelés fontos része, az orvosok, gyógytornászok és edzők a PROSTRETCH és a PROSTRETCH Plus erősítő és nyújtó eszközöket ajánlják mind a teljesítmény fokozására, mind pedig számos, lábszárt érintő fájdalmas tünet kezelésére. Bár a nyújtást legtöbbször a rehabilitációs folyamat létfontosságú részeként említik, sokan nem szánnak elégséges időt a nyújtásra, vagy gyakran nem a megfelelő nyújtási technikát alkalmazzák.

A PROSTRETCH és a PROSTRETCH Plus eszközökkel végzett gyakorlatok mindegyike intenzíven erősíti a lábszár izmait. Minél hosszabb ideig végzed megszakítás nélkül a gyakorlatokat, annál jobban fejleszted állóképességed. Az izomerő és az állóképesség fejlesztésével csökken az izomfáradtságból eredő sérülések kockázata.

A PROSTRETCH és a PROSTRETCH Plus erősítő és nyújtó eszközök rendkívül hatékonyak a vádli, a combhajlító izom, az Achilles-ín, és a talpi kötőszövet nyújtá­sa terén, illetve a boka és a lábujjak mozgástartományának növelésében.

A legjobb eredmény elérése érdekében használd az eszközt minden nap legalább egy alkalommal, vagy akár naponta többször is. Az eszköz használata bemelegítést vagy aktív tevékenységet követően a leghatékonyabb. A tartós eredmény eléréséhez minden egyes edzésprogram három gyakorlatsorból álljon, amelyek időtartama min. 30 másodperc legyen, 5 másodperces szünetekkel a sorozatok között.

  • Az állítható saroktámasz segítségével fokozható a nyújtás mértéke illetve rögzíthető a láb méretének megfelelő ideális pozíció.
  • Levehető lábujj emelő, ami további nyújtást tesz lehetővé a lábujjak alátámasztásával.
  • Szélesebb lépőfelület, ami fokozza a stabilitást.
  • A könnyített struktúrának köszönhetően kisebb a termék súlya.
  • Max. teherbírás 136 kg

 

Használatához javasolt cipőméret: 34 – 48

 

Részletes ismertetőt INNEN TÖLTHETI LE!

Használatáról szóló videót ITT NÉZHETI MEG!

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.