Airfree P150 plusz légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék (69 990 Ft)

(a termék elszámolható az egészségpénztár felé)
Airfree P150 plusz légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék
Airfree P150 plusz légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék

69 990 Ft 

46 000 Ft kedvezménnyel! Korábbi ára 115 990 Ft!

A TSSTM technikával hangtalanul semlegesíti a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok). Emellett, működése folytán a légtér ózontartalmát 25%-kal csökkenti.

A DUO és P150+ modelleknél bekapcsolható ventilátor található, melyet enyhe hang kísér. A ventilátor a szagtalanító kapszula munkáját segíti, nem szükségszerű a bekapcsolása.

Garancia idő 2 év!

Javasolt maximális alapterület: 60 négyzetméter.

 

 

Az Airfree termékek működési elve minden típusban megegyezik. A modellek méretükben, kialakításukban és hatékonyságukban különböznek egymástól, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Az új Airfree DUO és P150+ készülék kettős technológiával üzemel, amelyek egyenként vagy együttesen is működhetnek. TSS™ rendszere a drasztikus mikroorganizmus megsemmisítésre és az ózon csökkentésre szolgál. Amennyiben szükséges, a ventilátoros kiegészítő rendszer bekapcsolásával a konyhaszag, füstszag és cigarettafüst is megszüntethető a szagtalanító kapszula apró légkürtőin történő átáramlásával. Míg a TSS™ technológia folyamatosan tisztítja a levegőt, ez a kiegészítő funkció szükség szerint be- és kikapcsolható, így otthona tiszta és friss illatú lesz.

A készülék belsejében levő szabadalmazott kerámia kapilláris rendszer az átáramló levegőt magas hőmérsékleten fertőtleníti, s a szerves mikroorganizmusok közel 200 °C-ra hevítve megsemmisülnek. Ez egy igen kis térben zajlik le, s mire a sterilen tiszta levegő visszakerül a légtérbe, le is hűl a szoba hőmérsékletére. Nem garantált a szennyeződések teljes elkerülése, de biztosan megsemmisíti az összes vírust vagy mikroorganizmust, amelyek átjutnak az TSS kerámia magvezetékein. Számos külföldi tesztlabor vizsgálta kiváló eredménnyel, és igazolta a gyakorlatilag csíramentes levegőkibocsátást.

 

 

Az Airfree® a világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója, levegő fertőtlenítő terméke. Az Airfree légfertőtlenítői nem igényelnek szűrő cserét vagy rendszeres karbantartást, folyamatos (0-24) üzemre alkalmasak. Az elismert, megbízható belsőhöz pedig számos díjat elnyert formatervezett külső tartozik, ami diszkrét, bármely kaberendezési stílussal jól összeférhető megjelenést biztosít.

 

A megelőzés a legjobb és legolcsóbb gyógyszer! A tiszta levegő és a felületek tisztán tartása hozzájárulhat a család egészségéhez és boldogságához.
A testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, mellette elenyésző az élelem és a folyadék. A külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében százszorosa is lehet az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Az Airfree levegő sterilizáló rendszere, bizonyítottan csökkenti ennek a mennyiségnek a koncentrációját.

 

 

Az Airfree természetes módon, a másodperc töredéke alatt vegyszerek és szűrők használata nélkül csökkenti a mikrobiológiai szennyeződést a levegőben. Exkluzív technológiája a mikroorganizmusok és allergének hő felhasználásával történő eltávolításával működik. Egyszerű fizikai törvényt kihasználva – a meleg levegő felfelé áramlik – az alul hűvösebb levegőt a felül távozó melegebb levegő behúzza, ez az ismert kémény-hatás. Áttörést ért el az összes egyéb hasonló feladatot ellátó készülékekhez képest azzal, hogy a légszűrő berendezés teljesen karbantartás- és kellékmentes. Nincs benne forgó-kopó alkatrész, eltömődő cserebetét. Csak függőlegesen kell állnia és a konnektorba dugva működnie naphosszat. Használata egyszerű és biztonságos.

 

 

Karbantartást nem igénylő, csendes kis gépezet a tisztább életért!

  • szabadalmaztatott környezetvédelmi technológia
  • karbantartást nem igényel
  • teljesen hangtalan
  • alacsony energiafogyasztás
  • kis méretű, könnyen mozdítható
  • éjszakai világítás, állítható színnel és fényerővel
  • díjnyertes formatervezés
  • két év garancia
  • ózonmentes légtisztítás

 

 

Készüléket bemutató videót IDE KATTINTVA nézheti meg!

 

Az Airfree TERMÉKLEÍRÁS -át letöltheti.

 

Az Airfree termékek ÖSSZEHASONLÍTŐ TÁBLÁZAT -át letöltheti

 

GYAKORI KÉRDÉSEK -re adott válaszokat letöltheti.

 

 

MŰSZAKI ADATOK

A DUO és P150+ modellnél lágy, szabályozható fényerejű, kék színű, stresszoldó világítás található.
Elérhető színek: fekete

Ajánlott légtér : 150 m³
Javasolt maximális alapterület: 60 négyzetméter

Méret (magasság, átmérő): 29,6 cm x 21,5 cm
Feszültség: 220-240 V
Zajszint: TSSTM hangtalan, ventilátorral enyhe zaj hallható
Fogyasztás: 43-53 W (ventilátorral) és 41-51 W (ventilátor nélkül)
Tömeg: 1,66 kg

Szagtalanító kapszulát nem tartalmaz a termék csomag!

 

Beüzemelési javaslat !

Javasoljuk, hogy az Airfree készüléket az első 5 napon jól szellőző helyiségben üzemelje be, hogy – mint minden fűtőszálat tartalmazó elektromos készüléknél –  az itt keletkező esetleges kellemetlen illatok is eltávozhassanak.

Airfree P150 plusz légtisztító, levegő fertőtlenítő készülék Kapcsolódó termékek

Airfree DUO szagtalanító kapszula (2 db)

A szagtalanító kapszulák az Airfree DUO modell kiegészítő eleme. A szagtalanító kapszulát az Airfree DUO készülékben ...
19 990 Ft
Kosárba
Érvénytelen érték!
×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.